Empower Your Skin huidtrajecten

Ik zie dat jij klaar zit om te starten met de juiste skincare. Maar je weet niet hoe? Ik kan je daarmee helpen!

Twee jaar geleden zat ik heel slecht in mijn vel, bijna letterlijk dan. Ik vond dat ik er niet goed uitzag, ik kreeg mijn skincare maar niet op orde en ik sukkel al jaren met de chronische huidaandoening: rosacea.
Ik deed vanalles, maar zoals je wel kan raden, hielp er niets…
Resultaat? Heel weinig zelfvertrouwen! Wat me heel vaak bij volgende gedachte bracht: “Kimberley, ge zijt een schoonheidsspecialiste die anderen wil helpen met het opbouwen naar een beter zelfbeeld, maar uw eigen zelfbeeld ligt onder het stof…”

Dit moest veranderen!
Ik ging aan de slag met het zoeken naar de beste huidopleidingen, zocht de beste merken en de juiste persoon die mij hierin op en top ondersteunt. 
Nu ben ik bijna 2 jaar intensief bezig met mijn huid te verbeteren en I couldn’t be more happy! Eindelijk vond ik mijn draai en kon ik werken aan mijn huid en mijn zelfbeeld.
Deze hulp wil ik ook voor jou zijn! 

 

Wil jij:

 • werken aan jouw zelfvertrouwen en zelfbeeld?
 • once and for all duidelijkheid krijgen hoe je jouw huid gezond(er) maakt?
 • jouw huid vanbinnen en vanbuiten leren kennen om zo de belangrijkste noden te (her)kennen?
 • ondersteuning krijgen van een ervaren huid- en schoonheidsspecialiste?
 • gestructureerd aan de slag gaan met de juiste skincare producten?

   

I got you!
Met de EmpowerYourSkin huidtrajecten ga jij doelgericht aan de slag om de beste versie van jouw huid te verkrijgen en te behouden.
Je weet eindelijk waaraan en waaraf en zal een heel simpele skincareroutine invoeren om jouw zelfzekerheid en zelfvertrouwen dat tikkeltje meer te geven.
Met een gezonde, glowy huid als resultaat.

 1. First off all starten we met een uitgebreide huidanalyse met het LightSkin huid toestel. Aan de hand van deze resultaten, wordt er een behandelplan opgesteld, kijken we naar de noden van jouw huid en krijg je productadvies voor thuis. Een eerste aangepaste behandeling zal ook meteen worden uitgevoerd.
 2. Daarna gaan we elke 4-6 weken een gelaatsbehandeling op maat uitvoeren. Door deze behandelingen om de 4-6 weken in te voeren, blijven we in jouw huidcyclus en behalen we snellere, betere en langdurige resultaten.
 3. Jouw wenkbrauwen worden elke afspraak netjes onthaard, free of charge.
 4. Bij het terugkommoment, wordt er een tweede huidanalyse met het toestel gedaan zodat we de verschillen gaan kunnen vergelijken.
 5. En last but certainly not least, je wordt nauwgezet opgevolgd. Ik sta klaar om al jouw vragen te beantwoorden en ik stuur continue bij waar nodig.
 6. Je krijgt gedurende het gekozen traject 5% of 10% op alle Germaine de Capuccini producten.
 7. Betaal je in één keer? Dan krijg je nog eens 5% kortingsbonus op het te betalen bedrag. (Betalen in schijven is ook mogelijk)

Het is heel mooie commitment dat we samen aangaan om jou op weg te helpen naar de beste versie van jezelf!


Plan jouw startbehandeling vandaag nog in en let’s EMPOWER YOUR SKIN!

Because together we can!